Вегетарианска диета

Вегетарианска диета план за загуба на тегло е не само да отслабнете, но също така е метод за поддържане на тънък и пропорционално тяло. Наред с това, тя ще ви помогне да практикуват яде зеленчуци и плодове, които ще ви помогнат да се повиши до скоростта на метаболизма. Вегетарианските диети и отслабване вървят ръка го ръка. Това е най-здравословните и най-бързият начин да се хвърли паунда.
Този 7 дни план вегетарианска диета е разработена за благосъстоянието на служителите General Motors Inc.Това е причината, тя се нарича GM диета план. Целта на програмата е да се получат по-здраво тяло.

Вегетариански Планът за GM Диета:
Също така е много важно да се пие до 10 чаши вода всеки ден. Както няма да се консумират същото количество въглехидрати, които обикновено правя. Водата ще бъде вашият основен източник на енергия за целия ден. Тя също така ще засили вашия метаболизъм и премахване на нежелани паунда от тялото, естествено.

Ден 1:
Да бъдеш първия ден, тя винаги е най-трудното. Опитайте се да се държи далеч от всички видове глад, тъй като ще се консумират само плодове. Можете да консумират всички плодове, с изключение на грозде, банани, личи и манго. Можете да ги има в всяко количество искате.

Ден 2:
Подобно на първия ден, на втория ден е „All зеленчуци ден“. Можете да ядете нищо друго освен зеленчуци и само зеленчуци. Можете да ядете до насита, чувствам стомаха си напълни със зеленчуци, ако имате нужда да. Варени или сурови зеленчуци ще правят. Можете дори да започнат деня си с варен картоф и лъжица масло.

Ден 3:
Можете да ядете споменатите плодове и зеленчуци. Яжте всяко количество и всяка сума, която искате и се пие много вода, както е указано. Трябва да се избегне картофи на ден 3, както сте се достатъчно въглехидрати доставки от плодовете. Вашата система е всичко е готово да изгори излишните паунда.

Ден 4:
Всичко си има перфектна времето си, ако вярвате в след това казва, прав си. Помните ли как беше казано да не ядат банани на първите три дни? Ами на 4-ти ден на вегетарианска диета за намаляване на теглото, имате свободата да се хранят до 6 банани за целия ден. Можете да пиете до 4 чаши мляко.